skip to Main Content

Messuille Kiinaan 2018?

Kiina on nyt ollut maailmanpolitiikan ja ihan puhtaasti kansantaloudellisten tarpeidensa pohjalta kiinnostunut Suomesta. Viime vuoden lopulla avautui historiallinen Silkkitie Kouvolasta Xi’aniin, joka yhdistää ensimmäisen kerran kaukaisen Suomen iki-aikaiseen kauppaväylään ja sitä kautta Kiinan miljardimarkkinoille.

Suppilog China, joka tulee tarjoamaan kaupankäyntialustaa sekä logistisia malleja Pohjoismaisille brändeille Kiinaan, järjestää nyt jo toista vuotta ammattilaistason messuosastoja kaksille eri messuille Kiinaan. Chengdu Food & Drink on Kiinan vanhin ja laajin ruoka- ja viinialan ammattilaismessutapahtuma, joka järjestetään maaliskuussa. Vaikka messuille rekisteröityminen on jo varsin myöhäisessä vaiheessa, niin ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä.

Xi’an on Shaanxin provinssin pääkaupunki, joka on toiminut läpi Kiinan historian logistisena keskipisteenä, valtion ruoantuotannon kehtona sekä muinaisena pääkaupunkina. Silk Road Expo on Kiinan valtion ’One belt, one road’ -kärkihankkeen yksi päätapahtumista, jonne maat kaikkialta saapuvat esittelemään omaa osaamistaan. Finnair :in suorat lennot Helsingistä Xi’aniin tekevät maasta helposti lähestyttävän myös Pohjoismaalaisille brändeille sekä yrityksille.

Suppilog keräsi viime vuonna laadukkaan kokonaisuuden brändejä Silk Roadiin, ja toteutti yli 4-päiväiset messut brändien kuten Olvi, Sinebrychoff, Malmgård, Pyynikin Panimo, Saimaan Juomatehdas, Via Naturale Lasso Drinks, Shaman Spirits, Revitajal ja Suklaaparatiisin tuotteilla. Messut olivat onnistuneet ja niiden jälkimainingeissa lähtikin ensimmäinen konttitoimitus panimotuotteita kiinalaiselle asiakkaalle.

Kiinalaiset arvostavat suomalaisia, mutta ovat pitkän linjan kaupankäyntikansa – ja arvostavat monella mittarilla läsnäoloa paikallisessa markkinassa. Valitettavasti pelkkiä sähköposteja lähettämällä uutuustuotteiden myyntiä, lanseerausta ja menekkiä on vaikea edistää. Suppilog China järjestää nyt uutta läsnäoloa kentälle asiakkaiden keskuuteen suomalaisille sekä Pohjoismaalaisille brändeille Kiinaan. Ilmoittautuminen ja Kiinaan etabloituminen on nyt käynnissä.

Lisätietoja: kiina@suppilog.fi
Nancy Li 040 721 5688
Harri Eskelin 050 363 2643
Pekka Tyllilä 050 434 7810
Marko Jäppinen 0400 170 147

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *