skip to Main Content

”Muidenkin pitäisi käyttää Suppilogia” K-Supermarket Redin teollisen vastaava

Kati Kovero oli juuri kesken hyllyjen täyttämistä Helsingin uusimmassa ja ehkä prameimmassa K-Supermarketissa uudessa Kalasataman kauppakeskuksessa, kun tapasimme hänet aina iloisena ja valmiina keskusteluun. ”Paras ja helpoin paikka etsiä tuotteet ja tuottajat erikoistoimittajat -kategoriasta” oli hänen ensimmäinen kommenttinsa digitaalisen mobiilissa toimivan kauppapaikan eduista hänelle operatiiviseen valikoimatyöskentelyyn. Suppilogista pystyy hänen mukaansa etsiä inspiraatiota, uusia tuotteita ja ehkä jopa helpommin  lähtee kokeilemaan vaikka pientuottajien uutuuksien kanssa, kun tietää että tilaukset ja logistiikka toimii Suppilog -varmuudella.

Yhdeksi vahvaksi tuotesegmentiksi Kati nosti pienpanimoiden tuotteet, joka on ”Super hyvä” ja kaikkien valikoimavastaavien työtä helpottaakseen kaikkien pienpanimoiden tulisi olla Suppilogissa kaikkine tuotteineen, myös harvinaisine erikoispanoineen – sillä onhan erikoistuotteiden tilaaminen kompleksia, jos tilaaminen on tehty kompleksiseksi tai vaikkpaa pelkästään puhelimitse tapahtuvaksi.

Ruusujen lisäksi risuja tuli kehitysmielessä erilaisten tilausmallien ja rahtikustannusten yhdistämiseksi, sillä nyt esimerkiksi myyjäyritys saattaa vaatia 300€ tilausta kolmesta tuotteesta, jotta jälleenmyyjä saisi kuljetuksen rahtivapaasti. ”En sitten tarkemmin ymmärrä miksi myyjäyritys ei voi sitten järjestää logistiikkaansa kevyemmin ja hyödyntää olemassaolevia jakeluputkia paremmin – mutta varmasti jää paljon tilauksia näin tuottaja saamatta” Kati aprikoi.

Esimerkkejä Redin poikkeuksellisen tyylikkäästä kaupasta ja valikoimista löydät seuraavasta kuvakollaasista:

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *