skip to Main Content

Suppilog etsii kaupallisia harjoittelijoita valtakunnallisesti

Innostutko seuraavista asioista?
– kaupankäynnin murros
– digitaalisuus
– markkinoinnin ja myynnin uudet mahdollisuudet
– yrittäjähenkisyys
– uusien ihmisten tapaaminen
– tahto päästä huippuoppiin

Tarjoamme ensi kesäksi opintokokonaisuuden, joka koostuu perusteellisesta koulutuksesta, omien vahvuuksien pohjalle räätälöidystä tehtäväkentästä ja väylästä päästä sujuvasti omia toiveitaan ja vahvuuksiaan vastaavaan työharjoitteluun.

Koulutus ja tuki sijaitsee Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta tarvitsemme tiimiin henkilöitä valtakunnallisesti, etenkin Turun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun, Kuopion, Joensuun ja Lappeenrannan alueilta.

Edellytämme hakijoilta ainoastaan intoa ja halua edistyä kaupan alalla. Auton käyttömahdollisuus lasketaan plussaksi.

Jos kiinnostuit, ota sähköpostitse napakka yhteys ja esitä lyhyt hissipuhe itsestäsi, toiveistasi ja kokemuksestasi. Lähetä viesti toimitusjohtajallemme petri . toivanen @ suppilog . fi

Tulemme etenemään haussa nopeasti ja arvostamme tehokkuutta myös rekrytointiprosessissa.

Tavoitteemme on löytää 5–6 nuorta ja itsenäistä kykyä. Mahdollisuudet ovat hyvät jatkaa osa-aikaisesti Suppilogin palveluksessa.

Palkkaus on lähtökohtaisesti Kelan harjoittelijalle maksama harjoittelukorvaus. Palkitsemme kuitenkin hyvistä suorituksista alussa määriteltyjen sopimusten mukaisesti.

Suppilog pähkinänkuoressa:
Suppilog on turvallinen ja tehokas kaupankäyntiekosysteemi, joka muuttaa pysyvästi tavarakaupan pelisääntöjä. Avullamme markkinoijat myyvät tuotteensa suoraan ostajayrityksille ohi kaikkien välikäsien ja ostajayritykset puolestaan ostavat tuotteita tehokkaasti yhdestä paikasta yli toimialojen. Nopeasti muuttuvassa maailmassa me parannamme kivijalkatoimialojen kilpailukykyä pienentämällä kaupankäynnin kustannuksia sekä hiilijalanjälkeä.

Pistä hakemus sisään jo tänään, paikat täyttyvät nopeasti!

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *