skip to Main Content

Suppilogin verottoman alkoholivaraston kumppani Collico muuttaa Koivuhakaan

Suppilogin kaikki verotttomat alkoholituotteet varastoiva Collico muuttaa parempiin toimitiloihin Kehä III -varrelle Koivuhakaan. Muutos vahvistaa palveluntarjoajan kokonaispalveluvalikoimaa, sekä mahdollistaa kaikista optimaalisimmat tilat modernin logistiikan tarjoamiseen.

UUDET KYLMÄTILAT

Olemme jo muuttaneet toimistomme uuteen osoitteeseen ja aloitamme syyskuussa rakentamaan tiloihin uusia kylmä- ja pakastetiloja.

Kiinteistömme varastoneliöt ovat noin 6500 neliötä ja ensimmäisessä vaiheessa rakennamme noin 1500 neliön viileä-/pakkastilat, jotka meillä on valmiudet kasvattaa noin 3500 neliöön asti. Uudet tilamme ovat logistisesti mahtavalla paikalla Kehä 3 varrella, josta on entistäkin paremmat yhteydet niin Helsinkiin kuin muuallekin Suomeen.

AIKATAULU

Uusien tilojen käyttöönotto tapahtuu vaiheittain vuoden 2019 aikana, viimeistään vuoden 2020 tammikuussa. Tiedotamme Teitä hyvissä ajoin tarkemmista aikatauluista.

PALVELUT

Uusissa tiloissa pystymme toimimaan tehokkaammin ja toteuttamaan strategiaamme pientoimitusten konsolidoinnista kaikissa lämpötiloissa. Uudet tilamme mahdollistavat myös entistä parempien ja laajempien pakkaus- ja varastointipalveluiden toteuttamisen.

VEROTON VARASTOINTI

Veroton alkoholivarastointi on lähtenyt mainiosti käyntiin ja tarkoituksenamme on laajentaa palveluamme tulevaisuudessa myös virvoitusjuomiin.

Lisätietoja:

Jani Vainio

Myynti- ja Markkinointijohtaja +358 (0)500 809963

jani.vainio@collico.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *