skip to Main Content

Suppilogin veroton alkoholivarasto siirtyy vihdoin Keravalta Koivuhakaan

Vuosikymmen lähtee käyntiin erittäin positiivisissa merkeissä, kun logistiikkakumppanimme Collicon hallinnoima veroton alkoholivarasto siirtyy Tuko Logisticsin tiloista omaan juuri valmistuneeseen logistiikkaterminaaliin Vantaalle Kehä III -varrelle. Muutos on aina mahdollisuus, ja on sitä etenkin nyt kun pääsimme Collicon kanssa yhteistyössä rakentamaan verottoman alkoholivarastoinnin, verollisen alkoholivarastoinnin, sekä verottoman- ja verollisen virvoitusjuomavarastoinnin mahdollisimman loogiseksi ja moderniksi logistiikkaympäristöksi. Pitkälle kehitetyt modernit tietojärjestelmät ja digitaaliset kaupankäynnin ekosysteemit vaativat logistiikalta ketteryyttä, tiloilta modulatiivisuutta ja henkilöstöltä sitoutuneisuutta.Verottomien varasto siirtyy

Minkätyyppisiä tuotteita markkinoille markkinoivia yrityksiä Collicon uusi jakelukeskus sitten pystyisi palvelemaan? Näin yksinkertaistettuna kaikkia niitä toimijoita, jotka myyvät fyysisiä tuotteita jakeluketjun eri osapuolille. Tuotteet voivat olla niin pakastevarastoa kaipaavia vegejäätelöitä, viileävarastointia kaipaavia Puruveden muikkuja tai esimerkiksi Aboa Globalin maahantuomia motorisoituja PROMiXX proteiinisheikkereitä. Asiakkuus tai toimituspaikka voi olla niin kuluttaja-asiakas Pertunmaalta, keskusliike Hakkilassa, ravintolatukkuri Tampereella tai K-Kauppa Nuorgamissa.

Miten tämä Suppilogin ja Collicon kehittämä jakeluterminaali sitten eroaa muista klassisista toimijoista? No ensinnäkin toimintamalli on luotu avoimeksi, elikä sitä voi käyttää kuka tahansa yritys, jolla on vain kuljetuksellisia tarpeita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että asiakasyrityksen ei tarvitse pyörittää jo yli 1M€ yritystä, varastoida nyt jo 300 lavapaikkaa tai hakea jakeluvaihtoehtoa yli 200 000 siiderilitran toimittamiseksi paremmin asiakkaille – vaan yritys voi olla aloitteleva lähituottaja, tai liiketoimintaansa juuri autotallistaan laajentava maahantuoja. Kolmanneksi Collicon keräily on rakennettu myös pienten kuljetuserien palvelemiseen, kuten kaksi pulloa samppanjaa Ravintola Nokkaan tai yksi proteiinisheikkeri 2h päästä sen noutopisteestä noutavalle asiakkaalle.

Ehkä suurin yksittäinen jakeluinnovaatio, mikä Collicosta löytyy on kuljetusten voimakas konsolidaatio. Perinteisesti logistiikkayritys kerää ja toimittaa tilauksia, mutta ei yhdistele niitä välttämättä asiakkaiden kannalta loogisiin kuljetusyksiköihin tai samoihin kuormiin. Collicossa nähdään valtava potentiaali kustannussäästöjen tuottamisessa asiakkaille, kun B2B että B2C kuljetukset voidaan voimakkaasti kuljetusoptimoida reiteille, eri toimittajien tilaukset samalle asiakkaalle yhdistetään (ja aiheutetaan konkreettisia kuljetussäästöjä) sekä haetaan jokaiselle keikalle optimaalisin kalusto tai kumppani suorittamaan se.

Modernin maailman modernein työkaluin, sekä pienen kansan mutta suurten mantujen valtakunnassa ei vain ole varaa tehdä ja toistaa tehotonta ja ympäristöäkin piittaavaa logistiikkaa. Siksi kehitämme ja ajamme muutosta logistiikkaan, asiakkuus ja kuljetus kerrallaan.

Lisätietoja logistisista malleista, varastoinnista ja kuljetuksista saat Suppilogin ja Collicon henkilökunnalta.

This Post Has One Comment
 1. Hi,

  Do you offer Bonded warehousing for Alcohol imports?
  Eg, like this company, https://www.turunvapaavarasto.fi/alue-esittely/alkoholivarastointi

  We have started a brewery in which we make beer in other breweries all over Europe and need to import back to Finland to distribute to our partnered bars and restaurants.
  There will also be other breweries in our portfolio which we need to import and sell.

  We need a solution for our Alcohol license with a tax-free warehouse, which stock will be delivered to the bars who order at different times and we can track the invetory and make the deliveries.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *