skip to Main Content

Uusi kokonaisvaltainen alkoholilogistiikka panimoille, jakelijoille, tukkureille ja maahantuojille

Suppilog Finland Oy ja Collico Oy ovat tehneet aiesopimuksen uuden alkoholilogistiikan tarjoamisesta alkoholialalla toimiville yrityksille. 

Suppilog Finland Oy on kehittänyt modernia alkoholikaupankäyntiä pilvipalveluna ja palveluun on kuulunut alkoholijuomien varastointi sekä verollisessa, että verottomassa varastossa pk-seudulla. Collico Oy on uusi logistiikkayritys, joka tarjoaa monipuoliset logistiikkaratkaisut elintarvikealan yrityksille ja käyttää tukikohtanaan Tuko Logisticsilta vapautuneita tiloja Keravalta. Collico Oy tulee tarjoamaan täyden palvelun verotonta varastoa alkoholijuomille.

Uusi alkoholilogistiikka tulee toteutuessaan olemaan Suppilog Finland Oy:n keskitetty varastopaikka kaikelle alkoholille. E6-Palveluiden kanssa aloitettua Suppilog koontilogistiikkaterminaalia ja sen tehostamista tullaan edelleen kehittämään.  

Collico Oy hakee par’aikaa lupaa alkoholien verottomalle varastoinnille Keravalla ja mikäli lupaprosessi etenee aiotulla tavalla, varasto aloittaa alkoholijuomien varastoinnin kesäkuussa 2019. Hintaneuvottelut uuden toimintamallin käyttämiseksi ovat juuri valmistumassa, mutta tämänhetkisen näkemyksen mukaan logistiikan kokonaiskustannukset eivät tule nousemaan – pikemminkin päinvastoin. Kokonaiskustannusten voimakkaaseen alentamiseen on selvät perusteet tehokkaan Uudenmaan seudun oman jakelun ja kuljetusten tehostetun konsolidoinnin vuoksi. Alkoholijakelussa asiakaskeskeisyys ja palvelun laatu ovat avainsanoja, joihin etenkin pääkaupunkiseudun ravintolat ovat tottuneet ja vaativat sitä kaikilta toimittajiltaan. Tähän tulemme keskittymään ja luonnollisesti varastosta lähtevät juomat kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa myös ulkomaille.

Järjestelmäteknisesti uusi logistinen toimintamalli tulee nojaamaan Suppilogin käyttöympäristöön, johon on integroitu eräs maailman parhaimmista ja ketterimmistä koontilogistiikan käyttömoottoreista. Tällä kokonaisuudella uuden konseptin hallinnointi tapahtuu tuttua Suppilogin käyttöliittymää käyttäen, johon on liitetty kaikki tuotteiden varastointiin ja logistiikkaan liittyvät toiminnallisuudet.  Uusi teknologia on jo koekäytössä Suppilogin Koontitoimitusterminaalin toiminnoissa, joten sen myötä toimintakokonaisuutemme on markkonoiden modernein ja tehokkain.

Kaikkiin kysymyksiin ja ennakko lisätietoihin vastaavat:

Pekka Tyllilä, Suppilog Finland Oy
050 434 7810

Jani Vainio, Collico Oy
0500 809 963

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *