skip to Main Content

Uutuustuotteen pilotti-lanseerausta Suppilogin kanssa K-kaupoihin

Renjer Snacksin yrittäjät toimistollaan: Tim, Alex ja Anton​

Renjer Snacksin yrittäjät toimistollaan: Tim, Alex ja Anton​

Olen Anton, yksi Renjer Snacksin perustajista. Suomen jälleenmyyjien tavoittamiseksi yrityksemme on tehnyt innovatiivisen Suppilogin kanssa yhteistyötä, joka palvelee nyt jo tuhansia jälleenmyyjiä tilauskanavana. Suppilogin Marko sparrasi minua tuotteiden sisäänmyymisessä valikoituihin K-kauppoihin, mutta myyntimme erosi tavanomaisesta sillä että emme pysty sijaintimme (Lund, Ruotsi) vuoksi kiertämään kauppoja fyysisesti. Kehitimme Suppilogin kanssa aivan uudentyyppisen konseptin, missä lähestyin ehkä Suomen parhaita KCM, KSM ja K-marketteja etänä, ja pyysin heitä mukaan tuotepilottiin. Ensimmäisen pilotin tulokset olivat onnistuneet:

Lähestyin: 15 K-kauppaa
Sisäänmyynnit: 5 kpl (joista kaksi heti näytteiden lähettämisen jälkeen, lisäksi pari dilliä vielä auki)

Onnistumisprosentti oli siis 33%, mikä oli mielestäni todella kohtuullinen – ainakin peilaten sitä Suppilogin kokemuksiin ja omiin kampanjoihimme eri maissa. Yllätyin siitä että näytteiden lähettämisen jälkeen tilaamisen voi tehdä asiakkaalle todella helpoksi laittamalla tilausehdotuksen Suppilogin kautta. Seuraavaksi teemme jatkokampanjan, joka kohdistuu muihin keskeisiin Suomen sijainteihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joista uskomme saavan tärkeää palautetta tulevaisuutta varten. Seuraamme myös luonnollisesti tuotteiden kysyntää ja kiertorytmiä uusissa partnerisijainneissamme.

Suosittelen kokeilemaamme konseptia muillekin yrittäjille, Suppilog on toiminut meille siltana asiakkaiden kontaktointiin ja myyntiin. Asiakkaamme voivat myös tietenkin hoitaa jatkotilaukset kätevästi Suppilogin kautta, mikä helpottaa sekä meitä että asiakkaitamme.

Kiitän vielä uusia partnereitamme: K-supermarket Postitaloa, K-supermarket Mustapekkaa, K-market Ruoholahtea, K-market Manskua, K-market Kotikontua ja toivotan teille myyntimenestystä!

Jos sinäkin haluat osallistua riistajerkyn vallankumoukseen ja tulla jälleenmyyjäksemme niin tilaa tuotteemme Suppilogista, ole minuun suoraan yhteydessä numeroon +358 50 5971290 tai meilaa osoitteeseen anton@renjer.ky.

Anton Vänskä
Co-founder
Renjer Snacks AB

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *