skip to Main Content

Tukkutavarakaupankäynti ei sujuisi tai kehittyisi ilman ihmisiä. Meidän yrityksemme ihmisiltä löytyy vuosikymmenten kokemus kaikenlaisista tukkukaupankäynnin skenaarioista. Ota rohkeasti yhteys meihin! Yleisissä asioissa palvelemme sähköpostitse: myynti@suppilog.fi ja puhelinnumerosta: 0207 345 633

On tuo palvelunne kyllä hyvä ja kätevä tämmöiselle ravintoyrittäjällekin Oulussa! Laajat valikoimat mielenkiintoisia pienpanimotuotteita ja vielä yhdellä nopealla rahdilla, suosittelen!

Jesse Kallio, Juomapuohi

Keitä me olemme

Harri Eskelin
Perustaja, Hallituksen jäsen
harri.eskelin[at]suppilog.fi
050 363 2643

Harri keräsi ympärilleen tiimin yrittäjähenkisiä ystäviä sekä asiantuntijoita ja loi yrityksen yhdessä näiden 15 perustajaosakkaan kanssa vuonna 2012. Suppilog on niistä ajoista kasvanut 96 osakkaan omistamaksi konserniksi, jolla on toimintoja Suomen lisäksi ulkomailla mm. Kiinassa. Digitaalisen kaupankäynnin edelläkävijänä Suppilog toimii toimialarajat ylittävänä B2B alustana jo 25 toimialalla. Harri johtaa Suppilog-konsernia ja sen operatiivisia projekteja.

Marko Jäppinen
Markkinointipäällikkö, Hallituksen jäsen
marko.jappinen[a]suppilog.fi
0400 170 147

Marko Jäppinen on digitaalisuuteen uransa alusta asti uskonut ja oppinut erikoismies, jonka taustat ovat digitaalisten medioiden kaupallistamisessa moninaisissa myynnin ja markkinoinnin rooleissa. Suppilogissa hän hakee myyjien ja asiakkaiden välille WIN-WIN-WIN lopputuloksia, sekä vetää päivittäistavarakauppaan liittyviä hankkeita.

Erno Lehtovirta
Talous
erno.lehtovirta[at]suppilog.fi

Erno on laajasti talousasiat sekä Suppilogin toimintamallit osaava Suppilogin perustajaosakas. Erno hoitaa yrityksen taloutta osana laajaa rooliaan yrityksessä.

Petri Ojalehto
Tekninen asiantuntija
petri.ojalehto[a]suppilog.fi
0207 345 630

Petri Ojalehto on ollut mukana vuodesta 2013. Petri tuntee Suppilog.fi alustan ominaisuudet ja hienoudet. Petri tukee kaikkia ostajia ja myyjiä järjestelmän käyttöönotossa ja hoitaa mahdolliset ongelmatilanteet.

Tommi Heinonen
CTO
tommi.heinonen[a]suppilog.fi
050 581 3832

Tommi vastaa Suppilogin IT-kehitystiimistä. IT-kehitys siirretiin Tommin organisaation vastuulle vuonna 2017. Tommi on alustatalouden visionääri ja erittäin kokenut digitaalisten projektien vetäjä.

Pekka Tyllilä
Horeca -asiantuntija
pekka.tyllila[a]suppilog.fi
050 434 7810

Pekka on Suppilogin perustajaosakkaita ja moninaisissa kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä työuransa viettänyt osaaja, joka on viimeiset vuodet keskittynyt kansainvälisten alkoholiyhtiöiden edustamiseen Suomessa. Suppilogissa Pekka on vetänyt alkoholitoimialan hyvään kasvuun, ja lupaa koko toimialan kehittyvän jatkossakin parempaan suuntaan.

Tero Purra
Terveydenhuolto ja apteekit
tero.purra[at]suppilog.fi

Tero on myös Suppilogin perustajaosakkaita ja toiminut pitkää terveydenhuollon sekä apteekkitoimialan yrittäjänä kotimaassa ja ulkomailla. Terolla on pitkä kokemus koko Healthcare -sektorista.

Petteri Pietiläinen
Myynti
petteri.pietilainen[at]suppilog.fi
+358 400 218532

2000-luvun alusta alkaen toiminut ratkaisumyyjänä. Haasteet ovat aina motivoineet saavutuksiin ja merkittäviä ratkaisuja on saatu maaliin yhdessä asiakkaiden kanssa. Operaattoripalvelut, puheentunnistus ja digitaaliset alustat ovat tulleet tutuiksi vuosien aikana. Asiakkaan luottamus on tärkeintä mitä myyntimies voi saavuttaa ja siihen tulee pyrkiä, näin syntyy kestäviä ja hyviä asiakassuhteita.

10 syytä miten Suppilog auttaa kaupan alan yrityksiä tässä markkinoiden poikkeustilanteessa

Näin aluksi haluaisin ensin kirjoittaa, että Suppilog sympatiseeraa ja pyrkii kaikinpuolin tukemaan kaikkia tukkutavarakaupankäynnin myyjiä ja ostajia näinä poikkeusaikoina. Sopeutumisen edesauttamiseksi listaan 10 faktaa tukkukaupankäynnin myyjille ja ostajille, kuinka Suppilogin mahdollistamat toimintamallit edesauttavat yritysten kriisinhallinnassa. 1) Digitaalinen tapa tukkukaupankäynnin mahdollistamiseksi ei levitä viruksia tai edesauta muidenkaan sairauksien leviämistä, sillä henkilökohtainen kontakti koko kaupankäynnin tapahtumiseksi on…

Lue lisää

Suppilogin veroton alkoholivarasto siirtyy vihdoin Keravalta Koivuhakaan

Vuosikymmen lähtee käyntiin erittäin positiivisissa merkeissä, kun logistiikkakumppanimme Collicon hallinnoima veroton alkoholivarasto siirtyy Tuko Logisticsin tiloista omaan juuri valmistuneeseen logistiikkaterminaaliin Vantaalle Kehä III -varrelle. Muutos on aina mahdollisuus, ja on sitä etenkin nyt kun pääsimme Collicon kanssa yhteistyössä rakentamaan verottoman alkoholivarastoinnin, verollisen alkoholivarastoinnin, sekä verottoman- ja verollisen virvoitusjuomavarastoinnin mahdollisimman loogiseksi ja moderniksi logistiikkaympäristöksi. Pitkälle kehitetyt…

Lue lisää