skip to Main Content

Suppilog Oy on tukkutavarakaupan tehostamiseen erikoistunut teknologiakonserni, joka on perustettu vuonna 2012. Suppilog Oy:hyn kuuluu Suomen liiketoiminnoista vastaava Suppilog Finland Oy ja Kiinan liiketoimintojen kehittämisestä vastaava Suppilog China Oy. Konsernin ydintekemisen muodostaa kaupankäyntialusta, joka on tuhansien yritysten käyttämä palvelu päivittäisiin tukkukaupan osto- ja myyntiprosesseihin. Alustan avulla myyjäyritykset pystyvät automatisoimaan tilausvirtojaan sekä tukkukauppaan liittyviä prosesseja, kuten tilauksia, logistiikkaa, laskutusta ja reklamaatioita.

Tällä hetkellä Suppilog Oy:lla on 96 osakasta. Yritys on riippumaton ja sen omistajat ovat lähinnä suomalaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Pienelle toimijalle raikas ja helppo tapa tilata erikoisolutta ja muuta pienpanimovalikoimaa.

Maltte Ahonen, Oittaan Kartano

Keitä me olemme

Harri Eskelin
Perustaja, Hallituksen jäsen
harri.eskelin[at]suppilog.fi
050 363 2643

Harri keräsi ympärilleen tiimin yrittäjähenkisiä ystäviä sekä asiantuntijoita ja loi yrityksen yhdessä näiden 15 perustajaosakkaan kanssa vuonna 2012. Suppilog on niistä ajoista kasvanut 96 osakkaan omistamaksi konserniksi, jolla on toimintoja Suomen lisäksi ulkomailla mm. Kiinassa. Digitaalisen kaupankäynnin edelläkävijänä Suppilog toimii toimialarajat ylittävänä B2B alustana jo 25 toimialalla. Harri johtaa Suppilog-konsernia ja sen operatiivisia projekteja.

Marko Jäppinen
Markkinointipäällikkö, Hallituksen jäsen
marko.jappinen[a]suppilog.fi
0400 170 147

Marko Jäppinen on digitaalisuuteen uransa alusta asti uskonut ja oppinut erikoismies, jonka taustat ovat digitaalisten medioiden kaupallistamisessa moninaisissa myynnin ja markkinoinnin rooleissa. Suppilogissa hän hakee myyjien ja asiakkaiden välille WIN-WIN-WIN lopputuloksia, sekä vetää päivittäistavarakauppaan liittyviä hankkeita.

Erno Lehtovirta
Talous
erno.lehtovirta[at]suppilog.fi

Erno on laajasti talousasiat sekä Suppilogin toimintamallit osaava Suppilogin perustajaosakas. Erno hoitaa yrityksen taloutta osana laajaa rooliaan yrityksessä.

Petri Ojalehto
Tekninen asiantuntija
petri.ojalehto[a]suppilog.fi
0207 345 630

Petri Ojalehto on ollut mukana vuodesta 2013. Petri tuntee Suppilog.fi alustan ominaisuudet ja hienoudet. Petri tukee kaikkia ostajia ja myyjiä järjestelmän käyttöönotossa ja hoitaa mahdolliset ongelmatilanteet.

Pekka Tyllilä
Horeca -asiantuntija
pekka.tyllila[a]suppilog.fi
050 434 7810

Pekka on Suppilogin perustajaosakkaita ja moninaisissa kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä työuransa viettänyt osaaja, joka on viimeiset vuodet keskittynyt kansainvälisten alkoholiyhtiöiden edustamiseen Suomessa. Suppilogissa Pekka on vetänyt alkoholitoimialan hyvään kasvuun, ja lupaa koko toimialan kehittyvän jatkossakin parempaan suuntaan.

Tero Purra
Terveydenhuolto ja apteekit
tero.purra[at]suppilog.fi

Tero on myös Suppilogin perustajaosakkaita ja toiminut pitkää terveydenhuollon sekä apteekkitoimialan yrittäjänä kotimaassa ja ulkomailla. Terolla on pitkä kokemus koko Healthcare -sektorista.

Tommi Heinonen
CTO
tommi.heinonen[a]suppilog.fi
050 581 3832

Tommi vastaa Suppilogin IT-kehitystiimistä. IT-kehitys siirretiin Tommin organisaation vastuulle vuonna 2017. Tommi on alustatalouden visionääri ja erittäin kokenut digitaalisten projektien vetäjä.

Hannu Tapio
Logistiikka
050 581 3832

Hannu on sparrannut Suppilogia logistiikan osalta jo 2013 vuodesta lähtien. Hannu on kehittänyt ja vetänyt Suppilogin logistiikkaratkaisuja lähes päätoimisesti nyt 2018 lähtien. Hannulla on yli 30 vuoden kokemus logistiikka-alan toimintamalleista eri näköalapaikoilta.

Hallitukset

Suppilog Oy:n hallitus

Harri Eskelin (hpj), Petteri Pelkonen, Samuli Rantala, Petri Heino, Marko Jäppinen ja Tommi Heinonen.

Suppilog Finland Oy:n hallitus:

Harri Eskelin (hpj), Petteri Pelkonen, Marko Jäppinen ja Jani Vainio.

Suppilog Oy:n ja Suppilog Finland Oy:n hallitukset ovat sekoitus vuosikymmenten päivittäistavaratukkukaupan tuntemusta, sekä piinkovaa sarjayrittämistä ja moderneja teknologioita. Mahdollisimman laajan diversiteetin omaava hallitus pyrkii mahdollisimman monelta eri kantilta analysoimaan tukkukaupankäynnin kehittymistä ja ohjaamaan näin kehitystä ja resursseja oikeisiin hankkeisiin.

Missio

Suppilogin missiona on edistää valinnanvapautta kuluttajille, kaupalle ja brändeille. Tämä on ideologia, joka saa meidät tulemaan intoa täynnä joka päivä töihin.

Visio

Yrityksemme visiona on se, että kaikilla brändeillä on mahdollisuus päästä jokaiseen vähittäismyyntipisteeseen kaikkialla maailmassa. Kunnes visiomme toteutuu, yrityksellämme on aina tilaa kasvaa ja luoda lisäarvoa sidosryhmilleen.

Arvot

Integriteetti

Kaikkia yrityksemme sidosryhmiä ja heidän intressejään kohdellaan luottamuksella. Tämä koskee henkilöstöä, toimittajia, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja omistajia. Tämä rakentaa tarvitsemaamme luottamusta koko liiketoimintaamme.

Asiakaslähtöisyys

Kaikessa mitä teemme, tähtäämme asiakastyytyväisyyteen. Tämä edellytys pitkän aikavälin menestykselle.

Tiimityöskentely

Yhdessä olemme vahvoja. Moniarvoisuus, keskustelu, sopiminen sekä hyvät johtamiskäytännöt ja selkeät roolit luovat voittamisen ilmapiirin, joka näkyy korkeana henkilöstön sitoutumisena yritykseemme.

Tavoitteellisuus

Tähtäämme huipulle kaikessa siinä, mitä päätämme tehdä. Jos tekemisemme ei ole parasta mahdollista ja hauskaa, miksi vaivautuisimme edes tekemään sitä. Keskinkertaisuus tavoitteissa tai tekemisessä ei ole hyväksyttävää.

Suppilogin osakkaaksi?

Pääasiassa kotimaisin investoinnein kehitetty Suppilogin kaupankäyntialusta on nyt kansainvälistymisensä kynnyksellä. Olemme käynnistäneet jo liiketoimintojamme mm. Kiinassa.

Kehitämme samanaikaisesti innovatiivisia alustatalouteen soveltuvia logistiikan toimintamalleja.
Koska Suppilogin palveluiden tuotekehityksen ja kansainvälistymisen kustannukset ovat etupainotteisia, haemme lisää käyttöpääomia kasvun varmistamiseksi.

Suppilog Oy:lla on hieman vajaa sata osakasta, jotka edustavat kaupankäynnin osapuolia sekä monia toimialoja. Jos olet kiinnostunut sijoittamaan yhtiöön, voit olla yhteydessä meihin tästä.

Sijoittajasuhteista ja tiedusteluista vastaa Suppilogin hallituksen puheenjohtaja ja perustaja Harri Eskelin.

”Muidenkin pitäisi käyttää Suppilogia” K-Supermarket Redin teollisen vastaava

Kati Kovero oli juuri kesken hyllyjen täyttämistä Helsingin uusimmassa ja ehkä prameimmassa K-Supermarketissa uudessa Kalasataman kauppakeskuksessa, kun tapasimme hänet aina iloisena ja valmiina keskusteluun. "Paras ja helpoin paikka etsiä tuotteet ja tuottajat erikoistoimittajat -kategoriasta" oli hänen ensimmäinen kommenttinsa digitaalisen mobiilissa toimivan kauppapaikan eduista hänelle operatiiviseen valikoimatyöskentelyyn. Suppilogista pystyy hänen mukaansa etsiä inspiraatiota, uusia tuotteita ja…

Lue lisää

Uusi koontilogistiikka aukeaa vuoden alussa kaikille tukkutavarakaupan toimijoille

Logistiikkakustannukset ovat Suomessa pitkistä etäisyyksistä johtuen kansainvälisesti verrattuna korkeat; liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan jopa 16 % mikroyritysten liikevaihdosta. Kustannukset vaihtelevat toimialoittain ja riippuvat myös yrityksen tavoittelemasta palvelutasosta. Erityisesti teollisuuden ja kaupan aloilla logistiikan merkitys korostuu. Lähde: https://yrityssuomi.fi/logistiikka     Suppilog koontilogistiikka & terminaali, tuo tukkutavarakaupan toimijoille mahdollisuuden jakaa valtakunnallisia jakelukustannuksia Moni tukkukaupan toimija kärvistelee…

Lue lisää